Onze vrijwilligers verzorgen alle activiteiten bij VakantieKind. Niemand binnen Stichting VakantieKind krijgt betaald voor het werk. Al die vrijwilligers houden de stichting dus samen draaiende en zorgen elk jaar, samen met de deelnemende kinderen en jongeren uiteraard, weer voor fantastische vakantieweken.

Gedurende het jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de vrijwilligers. Ieder jaar wordt afgetrapt met een DenkTankDag, waarop alle vrijwilligers -als ze dat leuk vinden- mee kunnen denken over de toekomst van VakantieKind.

In het voorjaar maken de nieuwe vrijwilligers kennis met VakantieKind op een van de introductieavonden en komen alle vrijwilligers die in de zomer meegaan, bij elkaar op het Trainings- en VoorbereidingsWeekend. In juli en augustus volgt dan het echte werk: de vakantieweken!

Na de zomer is er een BedankDag voor alle vrijwilligers die mee zijn geweest en vinden de evaluaties plaats. Tussendoor worden er regelmatig BreinBrekers (workshops/bijeenkomsten) en gezellige reünies georganiseerd.

Op die manier proberen we onze vrijwilligers betrokken te houden bij VakantieKind!